Toffifee er en sikker vinder hos mig, og jeg havde svært ved at forestille mig at noget kunne være bedre end købeversionen, MEN jeg lod mig overraske.

Det er altid lidt sjovere, at kunne servere sine egne hjemmelavede godter, når der dukker gæster op, og når de så oveni købet smager meget bedre, ser jeg ingen grund til ikke at give sig i kast med denne simple opskrift (okay okay, det kræver lidt tid, og er ikke lige noget man går i gang med, når gæsterne banker på døren, men alligevel 😉 )
Hvis du nu så alligevel har et par pakker toffifee liggende, sørg for at gemme emballagen, til når du får tid til at lave dine egne!

Toffifee
Ingredienser

Karamel fra en dåse kondenseret mælk (pil mærkatet af dåsen og kog den i 3-4 timer, lad køle helt af inden brug)
150 g nougat
400 g mørk chokolade
Hasselnødder
Sukker

Fremgangsmåde
– Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad, og tilsæt den resterende chokolade.
-Rør rundt til det hele er smeltet sammen og fyld “toffifee-formen” op med chokolade.
– Vent et minuts tid og hæld den resterende chokolade ud af formene, så der kun er “skallen” tilbage, og plads til at fylde nougat og karamel i.
– Fyld chokoladeskallen op med karamel
– Smelt nougaten, fyld den i en sprøjtepose (eller en lille plastikpose med hul i et af hjørnerne) og sprøjt den på toppen
– Smelt lidt sukker og vend hasselnødderne heri (pas på det er meget varmt!)
– Læg en hasselnød på hver toffifee, stil på køl, og vend chokoladerne ud af formen, når de er helt kolde
– Vigtigst af alt: NYD