Jeg kan ikke gå ud af døren, inden jeg har fået en god, stor morgenmad, men sommetider bliver havregryn altså bare kedelige! Denne müsli er propfuld af sunde ting, men smager så dejlig usund – hvad er der at sige nej til?
Prøv den af – jeg lover dig, at du ikke bliver skuffet.

Knasende müsli med kakao Knasende müsli med kakao

Ingredienser 
10 dadler
60 ml mørk sirup
2 spsk kokosolie
1 spsk tahini
200 gram hele boghvedekerner
70 gram havregryn
2 spsk chiafrø
60 gram quinoa
80 gram ren kakao
Salt

Fremgangsmåde
– Dadler, sirup, kokosolie og tahini blendes i en foodprocessor til en klistret masse og hældes i en stor skål
– Resten af ingredienserne tilsættes og blandes godt. (Det er nemmest med hænderne)
– Hæld massen på en bradepande, og bag i en forvarmet ovn i 15 minutter ved 120 grader.
– Efter de 15 minutter brækkes müslien i mindre stykker, og bages i yderligere 15 minutter.
– Lad müslien køle af til den er blevet til knasende små bidder.
– Spis den med mælk eller yoghurt.