Vil du vide mere om mig?

For mig kommer sundhed i mange afskygninger. Nogle dage er der brug for masser af grøntsager, og andre dage kommer sundhed i form af hjemmebag.
Uanset om der er salat eller cupcakes på menuen er det vigtigste, at maden er lavet med kærlighed. Det lyder måske sådan lidt kliché-agtig, men det er ikke desto mindre baggrunden for hele mit madeventyr.
Jeg har forsøgt at leve af kål og gulerødder – hvilket ikke var sundhed for mig! Jeg elsker at stå i køkkenet og eksperimentere – om det så er en sundere udgave af den klassiske brownie eller den helt almindelige med masser af smør og sukker.
Sommetider skal mad også være sundt for sjælen!

Privat om mig: Jeg hedder Anna-Kathrine og bor i Aarhus N med min kæreste. Jeg elsker min lejlighed, men især køkkenet er vigtigt for mig, for det er nemlig her, jeg bruger det meste af min tid.
Når jeg ikke står i køkkenet, studerer jeg spansk på Aarhus Universitet, og elsker generelt bare den spanske- og latinamerikanske kultur.

Jeg har altid haft interesse for mad, og har været med i køkkenet så længe jeg kan huske.
Min far er uddannet kok, min mor gastronom, og de har arbejdet som selvstændige i branchen i mange år.
Dét at være selvstændig gør ofte, at der ikke er meget fritid, så jeg brugte utallige timer hos dem i køkkenet, hvor jeg lærte, at rigtig mad er lavet fra bunden og med masser af tid og kærlighed!
Det var oplagt, at jeg skulle være kok, men efter en 3-måneders rejse til Guatemala, forelskede jeg mig fuldstændig i det spanske sprog, og besluttede at flytte til Aarhus for at studere spansk.
Jeg har dog langt fra mistet lysten til at lave mad og håber, at jeg kan inspirere andre til at komme i gang i køkkenet, og huske på, at den mad, vi propper i munden, skal være alle kalorier og kulhydrater værd!

Velkommen til!