Worth the carbs

Lav mad, der er alle kalorier og kulhydrater værd

Scones med pære og hvid chokolade

Scones med pære og hvid chokoladeDSC08699

Det næste halve år skal tilbringes i Granada i Spanien. Da jeg i søndags kom til byen, indlogerede jeg mig på et hotel, hvor jeg skulle være, indtil jeg fandt en mere permanent bolig.  Nu har jeg fundet en bolig, og jeg GLÆDER mig til at have et køkken og kunne lave lidt mad igen. Jeg flytter ind i eftermiddag, men indtil da må jeg nøjes med at drømme mig tilbage til hjemmelavet mad og hjemmebag.
Disse scones er et oplagt bud på, hvad jeg kunne finde på at bage, hvis jeg var hjemme i mit eget køkken. Scones er utroligt hurtige at lave, da man slipper for (utålmodigt) at vente på, at dejen skal hæve. Man bikser simpelthen bare det hele sammen, former nogle boller og sætter dem i ovnen. Hurtigt og nemt!
De klassiske scones med mørk chokolade kan være virkelig lækre, men nogle gange er det godt at prøve noget nyt, og derfor blev disse med pære og hvid chokolade.
God fornøjelse 🙂

Ingredienser  

 • ca 350 g hvedemel
 • 25 g rørsukker
 • ½ tsk salt
 • 2 tsk bagepulver
 • 65 g smør
 • 1 æg
 • 1,5 dl cremefaiche
 • 2 modne pærer
 • 200 g hvid chokolade

 

Fremgangsmåde

 • Bland alle de tørre ingredienser
 •  Smuldr smørret i melet
 •  Mos de modne pærer, hak chokoladen groft og tilsæt.
 • Tilsæt tilsidst cremefaicen til dejen er fast og til at forme.
 • Form dejen i ca. 10 boller og tryk dem lidt flade
 • Bag dem i ca. 20 minutter ved 200 g alm. ovn.

  DSC08698Scones med pære og hvid chokolade

1 Kommentar

 1. Delicious!!!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

© 2018 Worth the carbs

Tema af Anders NorenOp ↑